Homepage
home Produkten Opleidingen SHOP WELDRA BESCHIKBAAR Contact Workshop Gastenboek Route plan
 

OPLEIDINGEN

Opleidingen

Beste toekomstige nagelstylist(e),

  • Groeiend bewustzijn voor nagel- en handverzorging

Nagelstyling is populairder dan ooit. De laatste jaren groeit deze markt snel aan.
Steeds meer mensen bezoeken een nagelstudio en een schoonheidsinstituut, sommigen
om de natuurlijke nagel te laten verlengen en/of te verstevigen, anderen om nagels te laten verzorgen of te versieren. Al deze technieken komen terug in de vakopleiding nagelstyling.

  • Onderscheid

Met de vraag naar professionele nagelverzorging stijgt ook de vraag naar adequate opleidingen.
Met een opleiding bij Body & Nail center zit u op rozen om het als toekomstige nagelstyliste te
maken. Door de opleiding met de beste kwaliteitsproducten te volgen leer je het vak ‘nagelstylisme’ op een vlotte, aangename manier en door deze kwaliteit aan te bieden zal je gaandeweg een tevreden en blijvend klantenbestand kunnen opbouwen.

  • De producten

Voor uw opleiding bieden wij u de keuze uit verschillende opleidingsmodules. Omdat wij hoge eisen stellen aan de opleiding en de kwaliteit werken wij met de beste Amerikaanse producten voorhanden en streven we hiermee samen met u naar perfectie. U zal leren efficiënt te werken en een professionele en duurzame oplossing te bieden aan uw klanten en zo ook voor degenen met probleemnagels.

Als u voor de gel-opleiding kiest zal u kunnen kennismaken met kras- en zuurvrije gels met een uitzonderlijke hechting die sterker en langer draagbaar zal zijn. Deze gels bieden ook een gezondere, veiligere en schonere werkomgeving. Het zijn de nieuwste generatie gelproducten die werken met een zuurvrije primer (geen beschadiging van de natuurlijke nagel) en met een snellere uithardingstijd, wat een hoger rendement voor uw toekomstige nagelstudio betekent.

Als u kiest voor de acryl-opleiding, zal u leren werken met verschillende poeders. Naargelang welk poeder u gebruikt, verschillen de technieken en de snelheid van aanhechting. Als nagelstyliste kan je hierdoor je eigen tempo bepalen, wat natuurlijk een groot voordeel is. Acrylnagels drogen via lucht en moeten niet onder de UV-lamp zoals gelnagels.
De aangebrachte poeders zorgen voor een permanente helderheid, zonder vergeling en een mooie kleurenintensiteit. Met de huidige gekleurde acrylpoeders kan je vandaag naar hartenlust met kleuren experimenteren.

  • De opleiding

Om met een cursus nagelstyling te starten is geen speciale vooropleiding vereist. Het opleidingscentrum baseert zich op jarenlange ervaring en heeft een goede reputatie. Er wordt door een bevestigde nagelstyling les gegeven in kleine groepen zodat u een persoonlijke begeleiding kan worden aangeboden. De lessen zijn zeer praktijkgericht georganiseerd zodat u ervaringsgericht en probleemoplossend leert werken als nagelstyliste. Na het succesvol volgen van een opleiding krijg je ook een opleidingscertificaat. Om een juiste keuze te maken uit de verschillende opleidingen staan wij u graag persoonlijk, telefonisch of via e-mail te woord.

  • Op eigen benen

Na de opleiding kan u zich ook technisch en praktisch informeren bij de inrichting van uw nagelstudio. Body & Nail Center heeft reeds 6 jaar ervaring en wil dit graag met u, als toekomstige nagelstyliste, delen.
Tevens kan je bij ons terecht voor alle producten en artikelen waardoor u sneller van start kan gaan en werken in een omgeving die enkel maar alleen topkwaliteit te bieden heeft.

  • Bijscholing

Ook de wereld der nagelstylisten staat niet stil. Hierdoor organiseren wij regelmatig workshops en kan u ook bij ons terecht voor vervolmakingsopleidingen zoals Nail Art, snelheids- en perfectietrainingen, wedstrijdtrainingen en verschillende bijscholingscursussen.

Alvast tot gauw,

Het Body & Nail Center team

body-nail-center body-nail-center
body-nail-center
 
Body & Nail Center - Parklaan 3, 2300 Turnhout - Tel. 014/ 70.77.50 - Info@body-nail-center.be
( Boven de E5 Mode, 1ste verdiep )
home | producten | opleidingen | bestellen | contact | workshops | gastenboek | ligging | sitemap

bezoeken
proximedia